Anna Lo Backgården

Anna Lo Backgården är en entreprenör som drivit eget som fotograf i 15 år men nu lagt kameran på hyllan. Idag arbetar hon som hallchef i en padelhall och all hennes tid ägnas åt padel. 


När Anna för snart 3 år sedan prövade på padel för första gången var det efter mycket tjat från hennes omgivning som hon gav vika. Hon som aldrig ägnat sig åt bollsporter och absolut inte besatt någon bollkänsla fick istället lära sig sporten teoretiskt och i den vevan föddes idén om att skriva en bok om ämnet. Då när hon trevade sig fram på banan likt Bambi på hal is saknade hon möjligheten att läsa sig till hur allt fungerade. I takt med att Anna blev bättre och lärde sig mer ökade också viljan om att dela med sig till andra. Kunde hon lära sig att spela och idag se på padel som en livsstil kan andra! Så här kommer nu boken hon själv ville läsa i början.

Nu också toppad med innehåll från padelvärlden för den som gått förbi stadiet nybörjare och istället vill kalla sig Medel +, kanske till och med Medel ++ en riktigt bra dag! 

Anna är en allt eller inget människa och har tidigare gett ut boken Cancerkarusellen. En bok där hon öppenhjärtigt skrev om hur det var att leva som anhörig till sin cancersjuka man. En historia som fick ett tragiskt slut men också gav Anna en enorm styrka och vilja att resa sig upp och gå vidare. 


Annas två motto är :

Livet ska man leva, inte bara överleva! 

Allt går, man måste bara ha tålamod. unsplash