Evangelia Mitilinou

Evangelia Mitilinou, 47-årig, född i grekland och mor till två vuxna söner.

De senaste 29 åren har jag kallat Stockholm mitt hem och etablerat mig som  specialist inom byggbranschen.

Jag är en evig romantiker med en känslig själ. Sedan barndomen har jag trott på den stora kärleken och den djupaste föreningen.

Mitt liv har präglats av både ”lugn och ordning” och stormiga känslor. Jag har stött på besvikelser och hjärtesorg i mina kärleksrelationer, skrivandet blev mitt sätt att hitta skönheten i dessa berättelser och att omfamna mina minnen med tacksamhet. Genom skrivandet läkte jag såren från separationer och återupplevde både glädje och smärta. Med erfarna ögon fann jag meningen och lärdomar i alla dessa erfarenheter.

Min debutbok, "I Sökandet efter den Eviga Kärleken, Ska Du Finna Dig Själv" innehåller dikter som beskriver min personliga utveckling genom kärlekens vägar och hur jag, genom äventyr och prövningar, hittade mig själv.

Jag tror på kärlekens befriande kraft och dess förmåga att utveckla oss, även i smärta och tårar. Vi bör aldrig sluta ge vårt allt i mötet med en annan själ. Kärleken speglar vår sanna natur, lär oss om oss själva och hur vi kan ge till andra.

Som poet har jag förmågan att observera och fånga komplexa mänskliga känslor. Jag strävar efter att föra med mig rikedomen av min livserfarenhet in i mitt skrivande och skapa skönhet även i det mörkaste av tider.

Jag vill inspirera andra att se sina egna erfarenheter med kärlek och att finna skönhet och tacksamhet i dem. Jag hoppas att mina ord kan stödja läsarna att övervinna utmaningar, växa som individer och se framåt med optimism och nyfikenhet.

Nu hoppas jag även att min diktsamling ska beröra läsarnas hjärtan och fylla dem med glädje, kärlek och inspiration. Genom mitt arbete vill jag bidra med något vackert till världen och till den redan existerande oändliga skönheten.

Välkommen att följa mitt Instagram-konto, evangelia_mitilinou, för interaktion och kommunikation.


unsplash